| Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Pašiauštakailė Nakties gaujos lyderė
Pranešimų skaičius : 188 Join date : 2009-05-25
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (86/100) Laukinio šuns rangas: Lyderė Laukinio šuns veislė: Sibiro haskė
| Temos pavadinimas: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Pen. 06 26, 2009 7:53 pm | |
| | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Pen. 07 17, 2009 2:51 pm | |
| Puiku!!!Laukiu nesulaukiu kada galesiu pamatyt. |
|
| |
Mėnulio iltis Nakties gaujos šamanė
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2009-07-16 Age : 28 Miestas : Mano mažasis svajonių miestas...
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Laukinio šuns veislė: Labaradorų retriveris
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Pen. 07 17, 2009 4:46 pm | |
| Me tooooo.... | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Št. 07 18, 2009 1:59 pm | |
| Nu ar mes su Menulio Iltim kadanors suklauksim?????????????Aisku... |
|
| |
Baltoji Audra Nakties gaujos karė
Pranešimų skaičius : 145 Join date : 2009-07-25 Age : 25 Miestas : How do you thinking? O.O
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Karė Laukinio šuns veislė: Sibiro Haskis pusiau Aliaskos Malamutas ir Vilkas.
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Št. 07 25, 2009 11:36 pm | |
| LAUKIAM MEEEES........................ | |
|
| |
Pašiauštakailė Nakties gaujos lyderė
Pranešimų skaičius : 188 Join date : 2009-05-25
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (86/100) Laukinio šuns rangas: Lyderė Laukinio šuns veislė: Sibiro haskė
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Sk. 07 26, 2009 9:17 am | |
| ;DD nieko ydomaus nerasit cia galit nelaukt xD
Adrenalinas..
Pasiruošimas... šalmai saugos virvės ir kiti niekniekiai su kuriais jau mokėjau elgtis ir vistiek turėjau klausyti nuobodžios instrukcijos... „dooh..“ Taigi lipu antra nieko blogo, nieko gero vistiek teks lipti... taigi kelis kartus giliai įkvėpiu gaivaus oro „nebijau,nebijau nebijau...“ dėja šitie žodžiai mano mintyse nė velnio nepadeda aš velniškai bijau... Mano eilė lipti, Okey dabar išjungiam protą ir lipam. Pirmieji žingsniai neytikėtinai lenkvi prieinu prie ore siūbuojančių milžiniškų medienos pagalių, tas pats kaip virvinės kopečios tik milžiniškos ir sujungtos metalu... negalvojau, kad kliūtis bus tokia lengva pažiūriu žemyn...O TAAAIP DAR TIK PUSE YKOPIAU O JAU TAIP AUKŠTAI... su šypsena veide sušunku savo klasiokams, kad be galo baisu –žinoma tik bandau juos išgąsdinti ši kliūtis visai nebaisi ..tiesiog nebijau aukščio.. Pagaliau įveikus pirmąją kiūti atsiduriu 10metrų aukštyje...prisikabinu karabinus ir prieinu prie antros kliūties... tinklas man reiks eiti 10m. Aukštyje tinklu nieko baisaus.. TIKRIAUSIAI. Pirmas žingsnis..netaip jau baisu taigi dar keli žingsniai ir atsiduriu ant netvirtų lentelių sukaltų šalia vertikaliai stovinčio didelio rąsto .vėl ta pati ceremonija- perkabinu karabinus ir... o varge ...turėsiu lysti į kažkokius žalius daiktus kurie siūbuoja pradedu lysti akys sustoja ties vaizdu apačioje.. „AUKŠTAI..“ nieko įpatingo pereinu... ir vėl užduotis... „O DIEVE KAS ČIA DABAR... „ lygiagretūs lynai tarp jų pagaliukai...“negi..?O NEE AŠ ČIA NEDĖSIU KOJOS“ pirmas žingsnis su baime... koja netvirtai sujuda ore akys viską mato iš 10m. Aukščio... adrenalinas plūsteli venomis sunkiai nuryju seiles ... ŠTAI IR ATRADAU DIDŽIULĘ BAIMĘ NESTABILUMAS aš to tikrai bijojau... ranka sugriebė lyną ir kumštis automatiškai taip susispaudė jog gerokai pabalo, dar žingsnis ir dar..kojos dreba vėjas pučia laikas atrodo sustojo... Kita kiūtis ir vėl didelis nestabilumas ties šia kiūtim pradėjo ir rankytės ir kojytės drebėt, akyse atsipindėjo didelė baimė netrukus prieinu buoma... saugos virvės pradeda atrodyti visai nesaugios, o tai prideda dar adrenalino dozę.Smegenys užkimštos baime „nekenčiu baimės..“ nepajuntu kaip pereinu lynu. KLIŪTIS baisioji [man] pati baisiausia kiūtis iš visų drasa dingo.. „tikriausiai pasislepė krūmuose“ rankų nebejaučiu kojos pradeda linkti pasiduodu... apsikabinu rastą ir pradedu rėkti iš visų plaučių –ĮŠKELKITE MANE IŠ ČIAAA!!!!- kaip ir tikėjausi vadovai tik atsisuko ir nusijuokė . kojos neišlaikė žemės traukos ir sulinko, atsisėdu ant netvirtų lentučių galvą bei nugarą atremiu į storą rąstą prieš akis baiosioji kiūtis padangos pririštos virve siūbuoja vėjyje. Akis užmerkiu iki skausmo,drasos vis dar nerasta... užlenkiu galvą į viršų atsimerkus pamatau apsiniaukusį dangų, kojų taip pat nebejaučiu vėjas pūsteli stipriau tik tada pajuntu jog mano „saugioji polsiavietė“ taip pat švelniai siūbuoja gerklėje atrodo kažkas užstrigo... NEKENČIU NESTABILUMO šie žodžiai sukosi galvoje jau prieš gerą pusvalandį vėl užmerkiu akis girdžiu klasiokės balsą kuris bandė mane padrąsint netrukus balsas užtyla mano galvoje pradeda suktis taip mėgstamos eilutės.. –ADRENALINO KIEKIS, STAIGA PADIDĖJA, KAI NĖRA TVIRTO PAGRINDO PO KOJOM... SLYSTA ŽEMĖ DREBA RANKOS-FAINA, KAI ŽEMYN GALVA KŪNAS KRENTA.... Beveik panašu į mano situacija laiko nuovoka dingus senei nebesuprantu kiek laiko sėdžiu šitam pragare, atsimerkiu pažvelgiu žemyn..ir vėl eilutės mano galvoje – ŠIURPULIUKAI BĖGA, KUTENA KŪNA, KOKS SALDUS MIRTIES ARTUMAS...ŠOK Į BEDUGNE JAI KLYNAS NE PER SKYSTAS...BĖK PER UGNĮ JAI NEBIJAI PASLYSTI.. netvirtai atsistoju ir pagaliau pasiryžtu. Ne be reikalo bijojau..sumautas reikalas tos padangos perėjus jas nebenorėjau nieko... paskutinę užduoti perėjau su viltim kad viskas greit baigsis... o dabar lauktas momentas..laisvas skrydis lynu 130metrų. Maniau bus visai nebaisu bet regis klydau žengti lemtinga žingsnį baisu... esu beveik įsitikinus, kad saugos virvės manęs neišlaikys.. užsimerkiau ir op!jausmas lyg skristum nepakartojama...po kelių sekundžių malonumo stovėjau ant tvirtos žemės . gavau gera adrenalino dozę visai savaitei...
{didelis sorry už klaidas}lipant pagonijos voratinkliu įspūdžiai, dabar tai norėčiau dar karta pakartoti ;]
Baltoji Audra jau skaite sita del kitu nzn ;D kol kas nk naujo neturiu | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2009-07-16 Age : 28 Miestas : Mano mažasis svajonių miestas...
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Laukinio šuns veislė: Labaradorų retriveris
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Sk. 07 26, 2009 9:57 am | |
| Labai fainai!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Šaunuolė!!!!!!!! Labai gražu !!!!!!!!!!!! xD | |
|
| |
Laukinė Iltis Nakties gaujos mokinė
Pranešimų skaičius : 51 Join date : 2009-07-26 Age : 28 Miestas : Nakties Gauja
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Būsima šamanės mokinė Laukinio šuns veislė: Vakarų Sibiro Laika
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Kv. 07 30, 2009 9:39 pm | |
| | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Kv. 07 30, 2009 11:48 pm | |
| |
|
| |
Baltoji Audra Nakties gaujos karė
Pranešimų skaičius : 145 Join date : 2009-07-25 Age : 25 Miestas : How do you thinking? O.O
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Karė Laukinio šuns veislė: Sibiro Haskis pusiau Aliaskos Malamutas ir Vilkas.
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Pen. 07 31, 2009 3:13 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Sk. 08 02, 2009 8:23 am | |
| Labai labai faina. Laukiu daugiau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD | |
|
| |
Tamsioji Plunksna
Pranešimų skaičius : 67 Join date : 2009-08-27
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Laukinio šuns veislė: Sibiro Haskis
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Pen. 08 28, 2009 8:22 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Sk. 08 30, 2009 8:20 am | |
| Daugiau, daugiau, daugiau! *bado akcija* xD | |
|
| |
Tamsioji Plunksna
Pranešimų skaičius : 67 Join date : 2009-08-27
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Laukinio šuns veislė: Sibiro Haskis
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] Pir. 08 31, 2009 6:45 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] | |
| |
|
| |
| Pašiauštakailės kuryba [nasamonation] | |
|