| Didysis urvas | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Pašiauštakailė Nakties gaujos lyderė
Pranešimų skaičius : 188 Join date : 2009-05-25
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (86/100) Laukinio šuns rangas: Lyderė Laukinio šuns veislė: Sibiro haskė
| Temos pavadinimas: Didysis urvas Kv. 07 16, 2009 1:41 pm | |
| Didelis urvas šalia didžiosios olos apaugęs samanomis, nuo pašalinių akių jį slepia kadagio bei erškėtrožių krųmai. Čia gyveno/a gaujos šamanas/ė | |
|
| |
Mėnulio iltis Nakties gaujos šamanė
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2009-07-16 Age : 28 Miestas : Mano mažasis svajonių miestas...
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Laukinio šuns veislė: Labaradorų retriveris
| Temos pavadinimas: Re: Didysis urvas Sk. 07 26, 2009 9:44 am | |
| Šamanė atsargiai pasilenkus praslinko pro eržkėtrožių krūmo apačią ir lėtai išlindo vidun urvo. Ji atsisėdo ir dar lėčiau užmerkė akis bandydama bent kelioms minutėms atsijungti nuo šio pasaulio...Po keletos minučių Mėnulio iltis atsimerkė, apžiūrėjo patalpą, atsiduso ir garsiai pamastė: -Čia vienintelė vieta, kur galiu trumpam išskristi. Kodėl kitas pasaulis visada būna gražesnis, tačiau ten gyvenusieji nori gryžti atgal? -nuleido akis ir atvirkščiai negu įėjus, paskubomis išlindo į lauką. | |
|
| |
Laukinė Iltis Nakties gaujos mokinė
Pranešimų skaičius : 51 Join date : 2009-07-26 Age : 28 Miestas : Nakties Gauja
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Būsima šamanės mokinė Laukinio šuns veislė: Vakarų Sibiro Laika
| Temos pavadinimas: Re: Didysis urvas Pir. 07 27, 2009 11:24 am | |
| Šuniukė atbėgo čia ir apžvelgė urvą. Ji pasižiūrėjo į šamanę ir jos akys prsipildė pagarbos. Jos svaojė būti šamanė. tada ji išėjo.
(Mėlinoji Ilte būsi mano mokytoja/s) | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2009-07-16 Age : 28 Miestas : Mano mažasis svajonių miestas...
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Laukinio šuns veislė: Labaradorų retriveris
| Temos pavadinimas: Re: Didysis urvas Sk. 08 02, 2009 8:04 am | |
| (aš buvau išėjus xD) Mėnulio iltis ilndusi vidun, atsitupė ir sunerimusi ėmė vaikščioti pirmą, antra ir dar porą kartų aplink urvą. Užuodusi nelabai pažystamą kvapą staiga vos neatšoko, tačiau vėliau, jai užsimerkus kvapo savininkė tiesiog pasirodė jos galvoje. Vistiek, nelabai supratusi kas įvyko ji neramiai nulėkė ten kur akys vedė. | |
|
| |
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (86/100) Laukinio šuns rangas: Lyderė Laukinio šuns veislė: Sibiro haskė
| Temos pavadinimas: Re: Didysis urvas Antr. 08 04, 2009 10:45 am | |
| atbėgus būsimoji lyderė užuodė tos pačios kalės kvapą ir net labai stiprų, apžiūrėjus urvą kalė nusprendė jog jis kadaise priklausė šamanui... tad ji nusprendus jog jis ir bus būsimo šamano išsivoliojo jame ir pažymėjo teritoriją jog tai būsimos jos valdos,''o jai kažkam tai nepatiks.. tegus ateina ir susikauna su manim dėl jų''Pašiauštakailė nubėgo toliau | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Didysis urvas Tr. 08 05, 2009 6:55 pm | |
| Gryžusi kalė vėl užuodė ją erzinantį kito šuns kvapą: -Kas per kvailė visur psižymėjo savo teritoriją. Rrr....-susierzinusi atžymėjo teritoriją ir nubėgo prie plokščiojo akmens. (sorry uz kvailę...TT.TT) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Didysis urvas Tr. 08 05, 2009 9:19 pm | |
| Kalė vėl atsižymėjo teritorijas ir atsigulusi ėmė galvoti: -Na dabar ši vieta oficialiai priklauso man...Na dar neoficealiai bet maždaug...-nusišypsojo ir ramiausiai užmigo... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Didysis urvas Tr. 08 05, 2009 10:47 pm | |
| atbėgus kalė padėjo vištą prie būsimos šamanės ir išbėgo | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Didysis urvas Kv. 08 06, 2009 10:13 am | |
| -Awwwww....-pasiraižė kalė. Staiga jos nosį užgulė labai mielas kvapas. Ji pasisuko ir šalia savęs pamatė negyvą vištą: -O...Iškur ta višta? Ką ji čia pati nudvėsė? Hmm...Bet matosi kandimo žymės ir užuodžiu ta patį kalės kvapą.-nusišypsojo. -Na kagi, ačiū,-dar labiau išsišiepė. Tada dar apuostinėjus ėmė ėsti višta nes skrandis grojo maršus. Pavalgiusi atsistojo ir nusprendė apžiūrėti teritorijas. | |
|
| |
Tamsioji Plunksna
Pranešimų skaičius : 67 Join date : 2009-08-27
Laukinis šuo Gyvybės taškai: (100/100) Laukinio šuns rangas: Laukinio šuns veislė: Sibiro Haskis
| Temos pavadinimas: Re: Didysis urvas Št. 08 29, 2009 1:31 pm | |
| Suniukas atbego ir apziurejas nuleke tolyn | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Didysis urvas | |
| |
|
| |
| Didysis urvas | |
|